Steg för steg! Min nya hemsida!

Så idag blev dagen då nästa steg togs för mitt egna företagande. Det är ju lite pirrigt det här. För det första så är det jag själv som är produkten och att sälja sig själv är bara det en tröskel att ta sig över. Det är ju nu det gäller att leva efter mina egna budord och att vara väldigt i det medvetna, att inte för en sekund tänka ”vad ska andra tycka?”. Hela grejen med min företagsidé är att utveckla. En verksamhet utvecklas när människorna i den utvecklas. Och jag vill ju inget hellre än att alla ska utvecklas, bli starkare och ta hjälp av andra. Och nu vill jag att andra ska anlita mig för hjälp. Håll alla tummar och titta gärna in på hemsidan! Ledstjärna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: