Dina egna reflektioner – dela med dig

Du får väldigt gärna kontakta mig direkt om du inte vill lämna kommentarer som andra kan läsa. Du kanske har någon fundering som du vill få återkoppling på? Funderar du över något särskilt område eller ämne du skulle vilja läsa om eller få en personlig återkoppling på? Det kan var stort som smått. Bloggen är till för att hjälpa och stötta utifrån den jag är och hur jag resonerar. Den är och kommer alltid vara kostnadsfri! Jag skriver på den för att jag vill och för att det ger mig något stort tillbaka och är en del i ett större sammanhang i mitt liv.

Du kanske tänkte att skriva till mig eller kommentera något inlägg men sen ångrade du dig?! Mycket av det jag funderar över handlar just om det. Utveckla dig själv, känn modet komma och bli starkare. ”Vad är det värsta som kan hända?” brukar jag fråga mig och andra som tvekar 🙂 Och jag vill väldigt gärna höra dina tankar. Så gör det du först tänkte! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: